• Kaatsclinic voor Zuid-Hollanders (en in stik bûter yn 'e brij) en een spontane ledenpartij!

  zondag 26 juni 2022
  IMGP0504.jpg
  Het was een heel plezierige groep van 8 mannen en vrouwen, die op deze zondagmiddag vermaakt wilden worden met het kaatsspel. Een poos geleden hadden zij zich bij het bestuur gemeld met vraag naar de mogelijkheden van een kaatsclinic. Welnu, dat kon en de datum werd vastgesteld, zondag 26 juny, één dan na de Mar-athon van Sneek. Ze zouden 10 km wandelen en dat hebben ze gedaan. Na wat kennismaking en wat uitleg kregen de 50-plussers, want in die leeftijd zaten ze (het dubbele van de leeftijd van de huidige bestuursleden), eten en drinken aangeboden. 
  En daarna was het tijd voor het echte werk: oefeningen in op- en uitslaan en uiteindelijk het spelen van een echte kaatspartij, twee tegen twee, met de grote zachte bal. Het was een groot succes en zeer tevreden namen de deelnemers afscheid van de clinicbegeleiders. Zij keerden terug naar hun tenten op camping De Potten, allen mét een suikerbrood. 

  En het stuk boter in de brij? 
  Dat merken jullie op zondag 24 july mei de JONGE HAB PARTIJ.

  Spontane ledenpartij
  Aansluitend was er spontaan een oproep gedaan om mee te doen aan een ledenwedstrijd vanaf 15.00 uur; 24 deelnemers hadden zich gemeld en zo werd het nog druk in Goënga op deze zondagmiddag.
  IMGP0510.jpg • Nieuws

  (2) Sublime keatsdei mei 3de Jong Hab Partij; B-klasse winst foar Van der Weg, Veltman en Zijlstra

  maandag 25 juli 2022
  Lees meer...

  (1) Sublime keatsdei mei de 3de Jonge Hab Partij; A-klasse winst foar Poelsma, Jellema en Weersma

  zondag 24 juli 2022
  Goaiïngea 24...
  Lees meer...

  Teatsende thúsbliuwers Berber en Jildou winne

  vrijdag 22 juli 2022
  Goaiïngea, 22 july...
  Lees meer...