• Kf De Lege Geaen doet weet mee met de Poiesz Jeugd Sponsor Actie!

  zondag 11 februari 2018
   
   kfdlg logo.jpg
  Beste leden,
   
  Keatsferiening De Lege geaën doet dit jaar mee met de  Poiesz Jeugd  Sponsor Actie   .
  De actie is van 12 februari t/m 8 april 2018 .
   Poiesz munt.jpg


  Het uitgekeerde sponsorgeld komt ten goede aan onze vereniging. Hoe meer sponsormunten in de koker van DLG worden gestopt, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie aan DLG wordt uitgekeerd. Daarom moedigen wij jullie aan om de komende weken boodschappen te doen bij Poiesz Supermarkten . Denk bijvoorbeeld ook aan de speciale aanbiedingen waarbij extra munten gegeven worden.

  Vertel het ook aan je familie, vrienden en buren, zodat zij mee kunnen sparen voor DLG. Wij hopen met z’n allen een geweldige ‘ winst voor onze club ’ te behalen.

  De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van DLG is alleen te vinden bij de  POIESZ Supermarkt Scharnegoutum . Bij alle Poiesz Supermarkten krijg je sponsormunten. Deze kun je opsparen en in de koker bij de Poiesz Supermarkt Scharnegoutum doen tot uiterlijk 8 april .s.

  Op zaterdag 10 maart  as. staan we met DLG bij de Poiesz Supermarkt in Scharnegoutum van 10.00 tot 15.00 uur onze vereniging te promoten, dus komt allen en sponsor DLG!

  DLG kan ook nog  500 extra sponsormunten  verdienen. Breng je stem uit op DLG via de Facebookpagina van Poiesz Supermarkten B.V.  Stemmen kan vanaf 12 februari 2018. Via de website van DLG houden we jullie op de hoogte van het laatste nieuws van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie.
   
  Een sportieve groet,
  namens de jeugdcommissie

   Poiesz Jeugd.jpg

 • Nieuws

  Ofskied Margriet Adema as foarsitter op de foarjiersfergadering

  donderdag 4 april 2019
  Yn in rêstige ledefergadering hat Margriet...
  Lees meer...

  Michel Nesse net te pakken op Maitiid-slottoernoai muorrekeatsen

  zondag 17 maart 2019
  Nolke oan 'e kofje yn...
  Lees meer...

  Maitiid-slottoernoai Muorrekeatsen snein 17 maart

  zondag 17 februari 2019
  Lees meer...